Denne side indeholder vigtig information omkring de krav der stilles for deltagelse i indendørs-træningen.

Krav til sko

Der skal benyttes sko beregnet til indendørs med lyse såler. Skoene må ikke benyttes udendørs samtidigt.

Krav til rulleskøjter:

Et parketgulv kan ikke tåle det samme som en asfaltbane. Derfor er det nødvendigt at stille nogen krav for deltagelse i den indendørs træning, så vi forsat kan få tildelt indendørs tid.

Det er meget vigtigt, at vi passer godt på guvlet, fordi ellers kan vi ikke forvente hverken Frederiksberg Kommune eller Frederiksberg Idræts-Unions opbakning fremover, hvilket vil betyder at der ikke vil være træningen om vinteren.

Der vil ikke blive givet dispensation fra de nedenstående krav.

Skøjterne må ikke benyttes udendørs samtidigt, uden at de ovenstående punkter gennemgåes igen.<

Vi ved at det er mange ting man skal tage hensyn til, men vi er desværre nødt til at være temmelig strikse så gulvet ikke lider overlast pga. vores tilstedeværelse. Vi vil meget nødigt ende op med et erstatningskrav mod c-I-c pga. div. skader på gulvet.

Generelt:

Husk at medbringe indendørs sko hver gang, da vi både vil lave dry-land øvelser og andre aktiviteter der vil foregå med sko på istedet for skøjterne.

Vi er meget gerne behjælpelige med at få bragt alles skøjter i en stand, så de kan bruges indendørs.

Skal du have hjælp til at montere dine nye hjul, så kom i god tid, så vi ikke bruger hele tiden på at sidde og skruer på skøjterne.

Det er besværet værd, at gøre sine skøjter klar til indendørs-træningen; Vi har det sjovt, man får teknikken på plads inden foråret og så tør man meget mere, fordi at falde på et parketgulv gør langt fra ligeså ondt som asfalt.

Er man den dovne type, så log ind på medlems-menuen, og find klub-aftalerne. Indsatsen for at få gjort et par helt nye skøjter klar til indendørs er minimal :-)

Er man i tvivl om hvilke hjul der kan accepteres til indendørs brug, så anbefales det at købe dem hos Skates4u.dk. Forretningen er bekendt med de krav der stilles til skøjterne, og kan derfor sikre du får de rigtige hjul med hjem.

God fornøjelse med en herlig indendørs-sæson :)