Spillere søges - Kom med på holdet - Tilmeld dig nu :-)

Frederiksberg Falcons damehold

Vores hold har eksisteret siden den 3. august 2004, og i dag er vi en flok friske piger, som mødes hver tirsdag for at spille hockey og brænde en masse energi af samtidig med at vi har det rigtig sjovt.
Vi bliver trænet af to unge fyre med baggrund i ishockeyverdenen, som forstår at holde os til ilden, så der ikke går for meget tøsesnak i den. Holdet deltager i den danske hockey turnering for kvinder for 3. år i træk.

Forstærkninger i alle afskygninger er meget velkomne, så er du pige og har lyst til at spille hockey, så læs videre.

Målsætningen

Vores målsætning er at have det sjovt og samtidig løbe med medaljerne, når vi hen af vejen bliver bedre. Første pokal er i hus, det vil sige vores hockey skur, og der er helt sikkert plads til flere!


Klik på billedet for en større udgave

Træningen

Vi træner fast hver tirsdag fra kl. 18.00 – 19.30. Vi starter typisk udendørssæsonen op i starten af april og spiller frem til slutningen af september/oktober alt efter vejrgudernes velvilje.

Vores træning består af lige dele teknik, spillestrategi og rigtig kamp.

Har du mod på mere træning er der masser af muligheder i klubben. F.eks. "Fælles Hockey" der er åbent for alle i klubben, eller tilbudene om undervisning og teknik træning.

Hjemmebanen

Holdets hjemmebane er c-I-c.dk´s næsten nye bane, som er een af Danmarks bedste hockey-baner.

Klik på billedet for en større udgave

Du kan læse meget mere om banen her.

Hvad kræver det af dig?

Du behøver ikke være ekspert på rulleskøjter eller have spillet hockey tidligere. Det vigtigste er, at du har lysten til være med på holdet, og motivationen til at lære. Du er også velkommen til at træne med, selvom du ikke har lyst til at spille turnering.

Udstyr

Medbring helst dine egne rulleskøjter, alle slags skøjter kan bruges, ellers råder klubben over et begrænset antal rulleskøjter, der kan lånes på banen. Stave og bolde kan ligeledes lånes af klubben. Vi har også i begrænset omfang mulighed for at låne dig basalt beskyttelsesudstyr de første par gange du træner.

Hvis du gerne vil spille med i turneringen er der større krav til dit udstyr. Kravene til udstyr lægger sig tæt op af ishockey, så spiller du allerede ishockey er du dækket ind. Har du ingen udstyr eller mulighed for at låne dig frem kan du gennem klubben hente gode rabatter på udstyret.

Hvem er vi?


Klik på billedet for en større udgave

Kom igang med det samme

Mød op til vores næste træning, tirsdag fra 18.00 – 20.00 på Nandrupsvej idrætsanlæg, og se om hockey er noget for dig – du er også velkommen til bare at komme forbi og kigge.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på holdet på email:

damehockey(snabela)c-i-c.dk

Meld dig ind i klubben

Har du allerede besluttet dig for hockey, så kan du melde dig ind i c-I-c.dk her, det koster kun 250 kr. om året at være medlem og så har du fri hockey og rulleskøjtetræning hele året:

Indmeldings-formular.

Vi glæder os til at tage imod dig til vores næste træning:-)

TRÆNING: Tirsdag kl. 18.00
Husk at checke aktivitetskalerenden for evt. ændringer/aflysninger