Inaktive instruktører

Udover de aktive instruktører, nævnt på denne side, så er der i klubben også en række instruktører, som af forskellige årsager har valgt ikke at fungere aktivt i en periode. Disse finder du nedenfor.
Instruktør
Hans Kretzschmer
Underviser niveau:
Begynder & Børn.

Hans er instruktør fra oktober 2004, men har allerede tidligere prøvet kræfter med det, da han har været med til at arrangere sommerferie-aktiviteter for skolebørn.


Instruktør
Gon Brorson Prag
Underviser niveau:
Begynder til øvet.

Gon er en yderst erfaren instruktør, og aktiv i flere klubber. Desværre betyder hans engagement flere steder, at han kun sjældent har mulighed for at undervise i c-I-c.


Instruktør
J.C. Gad Jørgensen
Underviser niveau:
Alle niveauer

J.C. har undervist siden klubbens start, og har desuden en baggrund som livredder og svømme-instruktør. Så kommer du på dybt vand, så er det ikke det værste af have J.C. som instruktør.


Instruktør
Jørgen Jensen
Underviser niveau:
Begynder til øvet.

Jørgen besluttede efter et par års medlemsskab af c-I-c.dk, at tage springet til at blive instruktør. Siden da har han været een af klubbens mest aktive instruktører, så her er du i gode hænder.


Instruktør
Paul Matthias Diderichsen
Underviser niveau:
Begynder.

Paul er instruktør fra oktober 2004, men har bl.a. deltaget flere gange til både Berlin Marathon og Bornholm Rundt. Han er altid let genkendelig i løbene med sin lyserøde hjelm :-)